KONFIRMANT 2020/2021

Informasjon

Som konfirmant hos oss får du muligheten til å utforske viktige spørsmål, lære mer om deg selv og Gud. Det hele avsluttes med en festgudstjeneste på selve konfirmasjonsdagen 25.april. Vi håper du blir med! Konfirmasjonsåret i Arendal Misjonskirke inneholder 5 ting:

Konfirmasjonsundervisning: Annenhver torsdag kl. 17.30.- 19.00. I undervisningen lærer du om den kristne tro; hvilken betydning den har for samfunnet, kirken og oss selv.

Konfirmasjonsleir til Vegårtun Leirsted: Dette er en helgetur til Vegårshei sammen med alle konfirmantene fra Misjonskirkene i (Aust) Agder og Telemark. Det er en leir med ca. 250 stk.

Konf.tur til LONDON: Dette er en langhelg i slutten av mars. Vi reiser med konfirmanter fra andre Misjonskirker i Agder og Telemark.

Deltakelse på minst fem gudstjenester/FILTER: Møte opp på søndagsgudstjeneste eller ungdomsarbeidet vårt FILTER. Vi ønsker at konfirmantene skal få et møte med kirka vår.

Konfirmasjonsdagen 25. april kl. 11.00: Festgudstjeneste hvor konfirmasjonshandlingen finner sted. Familie og venner er invitert.

Prisen for konfirmasjonsåret er 1000 kr. Du betaler ved påmelding. Dette dekker hovedsaklig konfirmasjonsleir til Vegårtun. Turen til London kommer utenom. Til denne turen pleier vi å mobilisere kakelotteri i menigheten og andre tiltak for å gjøre turen billigst mulig.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Martine Aanensen. Jeg er hovedansvarlig for konfirmantene.
Mail: martineaanensen@gmail.com

Hilsen Martine Aanensen (ungdomspastor) og Gjermund Igland (hovedpastor)

Påmelding til konfirmantåret 2020/2021

Vil du være konfirmant i Arendal Misjonskirke? Meld deg på her:

Martine Aanensen

UNGDOMSPASTOR