Hyggetreff

HYGGETREFF I AMK HØSTEN 2020 OG VÅREN 2021

HØSTEN 2020

Lørdag 31. oktober (AVLYST)

Lørdag 28. november

Lørdag 12. desember

Samlingen, trolig alle, blir i spisesalen, og salongen blir da ikke benyttet.

KANSKJE blir det annerledes i desember da vi skal feire advent.

VÅREN 2021

Lørdag 30. januar

Lørdag 27. februar

Lørdag 27. mars

Lørdag 17. april

(Minner om at ingenting kan dekkes på i spisesalen av andre leietakere før etter

kl. 14.00 lørdag dem 17. april.)

Lørdag 29. mai

Lørdag 19. juni

(Lørdag 19.juni kan det godt henne vi vil bruke kirkesalen + spisesalen for da er det STOR FEST med innbudte gjester fra Bjorbekk misjonskirke og Baptistkirken.)

Våren 2021 håper vi å kunne bruke både salong og spisesal, men alt er avhengig av utviklingen av corona-19.

.

For Hyggetreffene i AMK

Sveinung Lorentsen, leder

HYGGETREFFENE I ARENDAL MISJONSKIRKE

I Arendal misjonskirke har vi mange gode, faste innslag. Hyggetreff er ett av dem. Programmet for Hyggetreffene har fokus på menn og kvinner som er pensjonisterer, men er åpne for alle som søker et godt sosialt og åndelig fellesskap

Det første Hyggetreffet ble holdt 24. september 1988, og Hyggetreffene i Arendal misjonskirke har derfor mer enn 30 års historie. På det første treffet kom det 30 stykker. Nå er vi vanlig 50-70 deltakere..

I Hyggetreffene er det en uformell lederstil. Det er mye småprat, skjemt og moro, bevertning med smørbrød og fylte kaker, en andakt, god sang, og noen ganger dikt, quiz, utlodning eller et kort temaforedrag.  Garantert vil du treffe mennesker med lang livserfaring godt humør!

Hyggetreffene er vanligvis siste lørdager i måneden, med et par unntak: april samles vi vanligvis nest siste lørdagen, og i desember vanligvis den 2. eller 3. lørdagen. Møtene begynner kl. 11.30 og varer fra 1 ½ til 2 timer, inklusiv bevertning. Alle Hyggetreffene blir annonsert i Agderposten. I juni og juli har vi sommerferie.

Andaktsholdere og sangere hentes inn fra forskjellige menigheter i og utenfor Arendal, og slik er Hyggetreffene et fint eksempel på tverr-kirkelig arbeid. På ett av Hyggetreffene, både vår og høst, har vi åresalg. Eller samler vi inn en gave i forbindelse med bevertningen på de øvrige møtene. Overskuddet går til arbeid som kommer eldre mennesker til gode, både i og utenfor menigheten.

Vårt ønske er å være noe også for deg, slik du kan være for mange av oss. VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

40633983_2200726160143122_3553556602411810816_o

Sveinung Lorentsen