MENIGHETSWEEKEND 2021

mweek21 -2

Vi planlegger for menighetsweekend 10. - 12. september 2021.

 

Vi håper så veldig at alle generasjoner tar turen til Vegårtun denne helga og blir med på en skikkelig fellesskapshelg. Det er planlagt ulikt program for alle aldre og vi har invitert med oss spennende folk! Ungdommene blir invitert til å sove i en egen brakke for å styrke samhold mellom dem. Vi tror dette blir en helg fylt med godt fellesskap, god mat, gode samtaler, tur, aktiviteter, og gode møter der vi blir minnet på han som knytter oss alle sammen - Jesus! Mer informasjon om programmet kommer! 

 

Nå er påmeldingen klar, den åpnet 1. juni. Det er bindende påmelding og fristen er 20. august. I påmeldingen er det laget ulike «billetter» for ulike behov. Bruk den som passer deg. «Billettene» er fordelt mellom dagsbesøk, rom med eget bad og rom uten bad. Alle prisene inkluderer mat. Barn under 4 år går gratis gjennom hele helga. 

 

Rommene uten bad har egen vask, men dusj og WC i gang. Det er ulike priser for personer over og under 13 år.

 

OBS! Vi ønsker å presisere at alder for barn i kjernefamilien er av betydning. Aldersgrensen til barn i kjernefamilien er derfor 18 år. Har du barn over 18 år ber vi deg regner disse som selvstendige voksne, og dermed betale full pris.

 

Har du ikke økonomi til å betale, håper vi du sier ifra til oss om dette! Si ifra til noen du stoler på som kan ta kontakt med Hilde Kristin eller Martine, eller ta direkte kontakt med dem. Vi vil ordne det slik at dette også blir en helg for deg!

 

Her er link til påmelding: https://www.checkin.no/event/33029/menighetsweekend-for-arendal-misjonskirke

 

Det er også mulig å gå inn på Checkin.no og søke på «Menighetsweekend" og/eller "Arendal Misjonskirke». 

 

Er det vanskelig for deg å bruke Checkin - ta kontakt med Martine (97779539) så kan vi hjelpe deg med påmelding!

 

Vi vil minne deg på at du må ta med: Laken, dynetrekk, putevar, badetøy (evnt.), uteklær, turtøy/treningstøy, ørepropper (?), penger til kiosken og bingo, samt det du ellers trenger til en helg! Hva du skal bidra med av kake, frukt etc. vil bli informert om senere. 

 

Komiteen gleder seg til tur!

 

Ta kontakt med Hilde Kristin Dahlstrøm eller Martine Aanensen hvis det er noe du lurer på!