mw22 4

MENIGHETSWEEKEND 2022

Hurra! 9.-11. september 2022 blir det menighetsweekend igjen. Tema for årets menighetsweekend er TID med Gud. Vi håper alle generasjoner tar turen til Vegårtun denne helga. Tradisjonen tro blir det lek og moro, bibelundervisning, god mat og mye tid til fellesskap.

Vi håper å fylle hele Vegårtun - så skynd deg å melde deg på! Det er bindende påmelding og fristen er 28. august. I påmeldingen er det laget ulike «billetter» for ulike behov. Bruk den som passer deg. «Billettene» er fordelt mellom dagsbesøk, rom med eget bad og rom uten bad. Rommene uten bad har egen vask, men dusj og WC i gang. Det er ulike priser for personer over og under 13 år. Alle prisene inkluderer mat. Barn under 3 år går gratis gjennom hele helga. Hvis man velger familierom må man registrere antall personer, og husk å skrive inn allergier og eventuelle andre beskjeder. PS: Vi ønsker å presisere at barn over 18 år regnes som selvstendige voksne, og dermed må betale full pris.

Har du ikke økonomi til å betale, ønsker vi at du sier ifra til oss om dette! Si ifra til noen du stoler på som kan ta kontakt med Hilde Kristin eller Asle, eller ta direkte kontakt med dem. Vi vil ordne det slik at dette også blir en helg for deg!

Her er link til påmelding: https://www.checkin.no/event/45149/menighetsweekend-2022.  Det er også mulig å gå inn på Checkin.no og søke på "Menighetsweekend" og/eller "Arendal Misjonskirke".

Klikk deg inn på Facebook-gruppen Menighetsweekend Arendal Misjonskirke 2022 for mer informasjon. Der legges også program ut etter hvert.

Komiteen gleder seg til tur! Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på!

Leirhilsen,

Asle Wikanes Hansen, Monica & Jørn Haugesten, Sara & Tobias Haugesten, Birgit Eppeland Goderstad & Hilde Kristin Dahlstrøm.

Asle Wikanes Hansen

PASTOR