Konfirmasjonsundervisning

Påmelding til konfirmasjonsåret 24/25 finner du ved å trykke HER.


Som konfirmant hos oss får du mulighet til å utforske viktige spørsmål om livet og troen, lære om deg selv og erfare den kristne tro. Det hele avsluttes med en festgudstjeneste på selve konfirmasjonsdagen 26. april 2025. Vi håper du blir med! 

Innholdet i konfirmasjonsåret: 

Konfirmasjonsundervisning: I undervisningen lærer du om og får erfaringer med den kristne tro og det kristne fellesskapet. 

Konfirmasjonsleir på Vegårtun: Dette er en helgetur til Vegårshei sammen med alle konfirmantene fra Misjonskirkene i (aust)Agder. Det er en leir med ca. 250 stk. Dette skjer i november, 22. - 24. november. 

Konfirmasjonstur til våren: Mer informasjon om denne turen på foreldremøte i august. 

Deltakelse på minst fem gudstjenester/FILTER: Møte opp på søndagsgudstjeneste eller ungdomsarbeidet vårt FILTER. Vi ønsker at konfirmantene skal få et møte med kirka vår. 

Konfirmasjonsdagen 26. april: Festgudstjeneste hvor forbønnen for konfirmantene finner sted. Familie og venner er invitert. 

Prisen for konfirmasjonsåret er 2000kr. Du betaler ved påmelding. Dette dekker KICK-OFF-døgnet, bibel, og hele høstturen til Vegårshei. Betal til kontonummer 2801.57.97527. Merk betalingen med konfirmantens navn. Turen på våren betales i tillegg. 

Vi ønsker ikke at økonomi skal være til hinder for at din konfirmant blir med på opplegget i Arendal Misjonskirke. Det gjelder også for turen på våren. Derfor; vær frimodig og ta kontakt med Martine (hovedleder). Vi har ordninger som kan bidra til betaling for din konfirmant. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med ungdomspastor Martine Aanensen

 

Konfirmasjonsundervisning
Powered by Cornerstone