Hvem er vi?

Arendal misjonskirke er en selvstendig menighet som tilhører kirkesamfunnet Misjonskirken Norge. Vår visjon er "En kirke der mennesker møter Jesus".

Arendal misjonskirke er en kirke for alle generasjoner, og i løpet av ukene er det flotte samlinger og aktiviteter tilpasset mennesker i ulike livsfaser. For mange er søndagsgudstjenesten et høydepunkt, og denne finner sted kl. 11:00. Da møtes vi på tvers av generasjoner, og samlingene kjennetegnes av sang og musikk, god forkynnelse og fellesskap og glede. Barna er med helt på begynnelsen av gudstjenesten, men går så til deres eget opplegg, Skattekista. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe og sosialt samvær i kafeen.

I tillegg til gudstjenestene er det mye flott som skjer i løpet av ukene. For barn er det MissionSing barnekor annenhver tirsdag og småbarnstreff annenhver onsdag. Annenhver fredag er det tweensopplegg, og på torsdager møtes ungdommene til FILTER. Menighetens bønnemøter er på tirsdager kl. 19-20, og inneholder også lovsang og frie vitnesbyrd. Én gang i måneden, på onsdager, er det Hyggetreff for godt voksne, med herlig sang og musikk, andakt, god bevertning og hyggelig fellesskap. Noen ganger hvert år er det egne møter for jenter i alle aldre, kalt Jentekveld på Myra. Disse samlingene er det mange som setter pris på! Ellers arrangeres det jevnlig lovsangskvelder, og i september hvert år er det et stort høydepunkt når vi samlet drar på menighetsweekend til Vegårtun Leirsted. (For mer informasjon om de ulike møtepunktene og aktivitetene, se under "Vårt arbeid" i menyen.

Ønsker du å lære mer om vår historie, trykk her.

Enten du er på besøk eller om du er på leting etter et fellesskap å bli en del av, så håper vi du føler deg ønsket og sett hos oss. Du er varmt velkommen!

Powered by Cornerstone