Avlyser all aktivitet i AMK

Nå stenger skoler og barnehager, og vi har valgt å følge rådene fra FHI og Misjonskirken Norge. Så fra og med i dag (12.3) avlyses alle arrangement og samlinger i regi av menigheten på ubestemt tid. Det gjelder også arrangement med færre enn 50 deltakere, så som Filter og Friends. Men vi anbefaler å opprettholde fellesskapsgruppene om det ikke er noen som er i karantene. 
Vær med i bønn.
Ta kontakt om noen lurer på noe, mitt nummer er 930 66 649
På vegne av lederskapet, Eva Lieng

CORONA-VIRUS

«Nå stenges Norge» er utsagn vi hører, og det er faktisk det som i stor grad skjer. Og vi som menighet blir berørt på samme måte som skoler, barnehager, idrettslag, bedrifter, kommuner osv. Vi har hele tiden fulgt råd fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Misjonskirken Norge, og avlyser derfor alle arrangement og samlinger i regi av menigheten på ubestemt tid – minimum de 2 ukene regjeringen har stengt skolene og barnehagene. For ukene som ligger foran vil det bety avlysning av; gudstjenester 2 søndager fremover, Samling for Sangere  og Musikere mandag 16.3, småbarnstreff, FILTER, Friends, Hyggetreff, Mission Kids, Bibeltimer og bønnemøte. Styret vil holde dere oppdatert på veien videre. Vi gjør dette tiltaket  for å ta vårt samfunnsansvar og samtidig vise solidaritet til utsatte grupper.

I denne tiden fremover utfordres menigheten til å tenke kreativt rundt hvordan man kan være menighet – det er jo spennende! Vi oppfordrer alle til å ta egne avgjørelser med tanke på og møtes i smågrupper og invitere til/være i andre mindre fellesskap. I tillegg oppfordrer vi hver enkelt til å finne løsninger på hvordan man kan være til hjelp for helsevesenet, andre i menigheten, naboer, kjente og ukjente.  

Dette er også en mulighet til å tenke kreativt rundt «tro i hjemmet». Vi skal prøve å bidra med resursser og liknende gjennom grupper på Facebook og nettsiden. Lykke til! 

Har du eller kjenner du noen med samfunnskritiske oppgaver,  mennesker som sitter i karantene og/eller er preget på andre måter av denne situasjonen? Ta kontakt med stab (Martine Aanensen, 97779539)  eller styret (Eva Lieng/Håvard Gamst)  – menigheten vil gjerne hjelpe til med handling, barnepass, kontakt med dem som føler seg alene etc. 

Styret er stadig samlet nå, og vurderer situasjonen nøye fra dag til dag, og vil holde dere orientert, men er det noe som er uklart, eller dere ønsker å ta opp så ikke nøl med å ta kontakt.

Vær med i bønn for landet vårt, lederne i landet og menighetens fremtid! Vil minne dere på den kjente salmen «Navnet Jesus»: Navnet Jesus blekner aldri, tæres ei av tidens tann. Navnet Jesus det er evig, ingen det utslette kan.

TURER OG LEIRER

Våren er tiden for turer og leirer. På grunn av Corona-viruset blir samtlige turer og leirer avlyst. Det gjelder TweensCamp 20. – 22. mars, PåskeStagedive og tur for konfirmanter. Det er veldig trist, for vi hadde flere påmeldte til hvert arrangement. Jeg (Martine Aanensen) holder kontakt med Misjonskirken UNG og Gordon Kleppe som arrangerer LONDON-tur angående økonomi og vil holde dem det gjelder oppdatert på dette. Vi håper at det løser seg på en god måte.  Er det spørsmål rundt dette, ta kontakt med Martine Aanensen på mail eller tlf. 

Dere må gjerne være med i bønn for Vegårtun leirsted og Misjonskirken UNG som økonomisk er helt avhengig av disse turene som når blir avlyst.